Lingam

 

Lingam Massage Technieken

 

Wilt u graag kennismaken van deze unieke massage dan is het belangrijk dat u weet dat  de lingam massage niet enkel gericht is op fysieke resultaten maar voornamelijk een uitwisseling is van  positieve liefdevolle  energie die langzaam opgebouwd wordt en dan weer  losgelaten met de stimulering van de kundalini energie...dit is een bijzondere vorm van aanraking en stimuleren van de mannelijke intieme delen.Anders dan bij masturbatie komen hier vele vormen van aanraking voor. Het doel is  ontladen zonder prestatiedrag  omdat dit de steiging van de sexuele energie(kundalini) tekort zou doen.

Er wordt er een comfortabele massagetafel gebruikt. Voor aanvang van uw massage wordt de massagecrème verwarmd en warm gehouden. Als u binnenkomt proeft u direct de ontspannen sfeer. Kaarsen, wierook, muziek en de juiste aankleding zorgen voor de juiste ambiance.

 Bij een lingam massage

Deze niets eisende massage,die langzaam het genot opbouwt kan volledig nieuwe sensaties en ervaringen in het mannelijk lichaam naar voren roepen.De opbouw van spanning onstaat voor een deel door een wisselend tempo : langzame bewegingen wisselen snelle af en laten door middel van verrassingsmomenten zowel de sensatie ervaring als de spanning stijgen. Waardeer de nieuwe intense gevoelens die in u opkomen en geniet tijdens deze massage van mijn sensuele aanrakingen die u elke keer weer opnieuw naar een overgave brengen.

                                     Prostaat Massage

Een prostaat massage  raakt het hele wezen van elke man. Op fysiek niveau kunnen wij niet dieper gaan. De prostaat massage is het letterlijk indringen en openen in de heiligste tempel van elke man  en kan helende processen op lichaam- en ziels – niveau op gang zetten.
Een helende ontspanning tijdens de prostaat massage kan tot warme plekken in dit gebied leiden. Bij vele mannen is dit gebied ook verbonden met agressie, seksualiteit en levenskracht. De oer- energie of alpha energie.Het is medisch bewezen dat elke vorm van erectie/prostaatproblemen voortkomt uit de restanten sperma  ( kunnen gaan onsteken ) die tijdens een normale zaadlozing nooit volledig meekomen.Door het prostaat te stimuleren (anaal) komen alle restanten mee en is meestal het probleem ook opgelost. Uiteraard  vraag ik uw medische achtergrond. bvb .inname van antidepressivas en andere middelen kunnen deze problemen dan net gaan veroorzaken.

Tantra en esalen -massagetechnieken zal de sensuele energie stimuleren waardoor de prostaat  kan ontspannen en geactiveerd worden.De mogelijkheid bestaat dat ik  u een inwendig orgasme  laat beleven die u lange tijd na  de behandeling de sensuele energie nog zal ervaren.