Wat is Tantra/Kundalini ?

 

TANTRA    

Tantra (sanskriet) Tan = expansie;Tra = bevrijding ,ook tantrische Yoga of tantra yoga genoemd.Deze tantra wordt gepraktiseerd door iemand die  ingewijd is door een sjamaan of master en is een Vedische traditie die gericht is op geestelijke verruiming / lichamelijke bevrijding.In de tantra ligt de nadruk op de ontwikkeling van menselijke en spirituele sterkte en groei zowel door middel van  meditatie alsook met directe confrontatie met moeilijke omstandigheden voor het overwinnen van blokkades,angsten ,zwakheden en onzekerheden.  Tantra is een van de  esoterische tradities die deel uitmaken van het  hindoïsme / boeddhisme / jaïnisme. De boeddhistische traditie die sterk beïnvloed is door de geschriften  Tantra's is met name het  vajrayana, ook wel tantrisch boeddhisme genoemd.                                                

 

  • Tantra is een pad van transformatie. Dit betekent dat je veel innerlijk werk kan doen om een betere versie van jezelf te worden en al je verborgen mogelijkheden kunt ontdekken. Klinkt mooi?  Ik werk hier dagelijks mee op hartstochtelijke  en passionele wijze. Want om mensen te helpen zuiveren, te reinigen en transformeren, moet je als tantrische masseur zelf veel innerlijk werk hebben gedaan. Daarom kan niet iedereen een echte tantra massage geven en moet je begaafd zijn om met energie te kunnen werken. Volledige inzet en betrokkenheid is nodig en het vraagt veel tijd en passie voor zelfontwikkeling en groei. Dagelijkse oefening en betrokkenheid naar persoonlijke groei en transformatie is nodig om een stabiele container te worden voor transformatie en een helende ruimte voor anderen, voor cliënten.Het geheim van de Tantra is het uitstellen van uw hoogtepunt.De erogene zones worden telkens  in vuur en vlam gezet waardoor u zich in een andere dimensie  waant.De erotische spanning en energie bouwt zich op in heel uw goddelijk lichaam tot u het niet meer kan houden en u zich kan overgeven  tot  een  spiritueel/mentaal/lichamelijke explosie.Deze  energie heeft een hoog verslavingsgehalte.

Hoe vind je een echte tantra massage?

 
 
Onder "Tantra" kunnen veel dingen begrepen worden , in wezen omdat er weinig kennis is over dit onderwerp of het is  gecombineerd met erotische massages.Wie  met energie kan werken kan de Tantra beoefenen.
Tantra is verbonden met sexuele energie en sexualiteit maar is ook het verbinden met je innerlijke zelf , om geluk in het fysieke en mentale te voelen  alsook  een hoger niveau van bewustzijn te bereiken.Tantrisch werk helpt u  om meer met je lichaam te verbinden en vervolgens zich van alle obstakels , negatieve opgelegde gedachtepatronen en  obstakels te zuiveren.
Als Parapsychologe  voel ik haarfijn  het onbewuste probleem aan en maak ik u dat kenbaar  aan u door middel van pijnen die ikzelf als fysieke empaat in mijn eigen lichaam voel.
U verkrijgt inzichten en tips  waar u zelf aan de slag mee kan .

 

Een tantramassage nodigt je uit om diep te ontspannen, je over te geven aan liefdevolle aanraking, verkramping en oude patronen los te laten en je levensenergie weer helemaal te laten stromen.De massage bestaat uit liefdevolle , tedere  en verbindende aanraking, teasen,opbouw/afbouw van uw sexueel verlangen,strijken, kneden, pulsen, en verdiepende energetische en tantrische technieken. Aanraking in combinatie met energie in 100% pure liefde ,langzaam zodat u  volop kan blijven genieten . 

Wat is Kundalini

Mannelijke en vrouwelijke energie

Volgens de yogi’s zijn de twee zenuwkanalen die als slangen langs de ruggengraat omhoog wervelen een combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie. Ida is het linker kanaal – of slang – afgebeeld in de kleur wit, en representeert vrouwelijk, koude en de maan. Pingala is het rechter kanaal, rood, en representeert mannelijk, warmte en de zon.

In het midden bevindt zich de Sushumna, het centrale kanaal waardoor en waarlangs Kundalini omhoog klimt, van de wortel of Muladhara-chakra, tot aan de kroon of Sahasrara-chakra. De energie stroomt vanaf de basis van de ruggengraat – die door yogi’s Godin Shakti wordt genoemd – langs de ruggengraat omhoog naar God Shiva, de kroon. Zodra Kundalini-energie de hersenen bereikt, of de bovenste chakra’s, is volgens de yogi’s de ziel vrij, is mannelijke en vrouwelijke energie samengevoegd en wordt verlichting bereikt of ervaren.Wanneer Kundalini plotseling ontwaakt, kunnen zich tal van fysieke, emotionele en psychologische symptomen voordoen, zoals misselijkheid, zweten en verhoogde energie. Logischerwijs kunnen overactieve, onderactieve of geblokkeerde chakra’s zich manifesteren in fysieke en emotionele verschijnselen, net zoals je fysieke en emotionele gezondheid in omgekeerde zin je chakra’s beïnvloedt; alles is met elkaar verbonden!Er wordt beweerd dat de eerste verschijnselen van het ontwakingsproces van Kundalini een vreemd gevoel in je buik veroorzaakt, of in het gebied van de zonnevlecht, alsof je in een achtbaan zit en plotseling naar beneden suist. Het kan zelfs zó sterk voelbaar zijn dat het lijkt alsof je een orgasme beleeft!Wanneer chakra’s ernstig geblokkeerd zijn, verloopt het proces veel langzamer. Energie moet vrij kunnen stromen wanneer de Kundalini langs de ruggengraat opstijgt. Elke blokkade houdt het omhoogstromen van energie tegen.Wanneer Kundalini plotseling ontwaakt, kunnen zich tal van fysieke, emotionele en psychologische symptomen voordoen, zoals misselijkheid, zweten en verhoogde energie. Logischerwijs kunnen overactieve, onderactieve of geblokkeerde chakra’s zich manifesteren in fysieke en emotionele verschijnselen, net zoals je fysieke en emotionele gezondheid in omgekeerde zin je chakra’s beïnvloedt; alles is met elkaar verbonden!Er wordt beweerd dat de eerste verschijnselen van het ontwakingsproces van Kundalini een vreemd gevoel in je buik verren, het hart te openen, trilling te verhogen en mededogen en creativiteit te vergroten.

Een ontwaakte Kundalini kan wonderbaarlijk mooi zijn. Het helpt de mens het hogere bewustzijn te ervaren, toegang te krijgen tot psychische vaardigheden, het manifesteren te verbeteren, het hart te openen, trilling te verhogen en mededogen en creativiteit te vergroten.Kundalini (sexuele  tantrische energie) wordt geactiveerd. 

Deze energetische slang  zal ik activeren  waarbij je warmte  ( white time energie ) zal voelen uit mijn handen .  Je hele goddelijke lijf wordt een erogene zone met een veelvoud aan sensuele intense gevoelens die steeds subtieler en extatischer worden. zodat uw ontlading veel intenser en langer zal duren en u deze kan ervaren over gans uw  body & mind. Breng uw sexuele passie en sensualiteit terug tot leven ,koester deze ontvankelijkheid en geniet....

De massage vindt plaats op een massagetafel. Ik gebruik een verwarmde  geurloze créme en ontspannende muziek die je meevoert in jouw innerlijke diepte. De massageruimte is aangenaam verwarmd, zodat je je helemaal kunt ontspannen.

Aangezien tantra massage energie zuivert moet de tantra masseur dagelijks haar eigen energie zuiveren en reinigen.

♥ jezelf, je lijf en je gevoel beter leren kennen
♥ je in een veilige setting diep kunnen ontspannen
♥ ervaren hoe liefdevolle aanraking zorgt voor heling
♥ spanning, schaamte en dwangmatigheid rondom je seksualiteit loslaten
♥ heling brengen in impotentie, gebrek aan ejaculatie en andere ‘belemmeringen’
♥ leren hoe je je seksuele energie kunt laten stromen zonder klaar te komen
♥ orgasmegerichtheid loslaten, terwijl je wel ‘echt man’ blijft in bed
♥ je hart met je seks leren verbinden en voor echte intimiteit gaan
♥ meer in verbinding met jezelf en de ander kunnen vrijen