White Time Energie  

Wat is Universal White Time Healing (UWTH)?

White Time Healing heet voluit Universal White Time Healing en is gecreëerd door hoog ontwikkelde spirituele lichtwezens,engelen en Meesters van Licht  .De opvolger van Reiki. Meer dan Reiki past de energie van  de UWTH met zijn vele toepassingsmogelijkheden bij het ontwikkelingsniveau bij mensen van deze eeuw. Het is een zuivere liefdesenergie die je  in een zeer hoge frequentie brengt en die je helpt om je bewust te worden wie je bent en welke prachtige kwaliteiten jij aan jezelf en de wereld te bieden hebt. Deze waken over deze onuitputtelijke Kosmische Bron.Dit licht heeft een heel hoge frequentie en beschikt over alle kosmische kleuren waaronder ook het witte licht,afgestemd op het nieuwe bewustzijn dat zowel het bewustzijn verruimd  en  helend werkt.Het helpt je om pijnlijke ervaringen , stress , verdriet  , negatieve emoties , gedachtepatronen en blokkades op een zachte liefdevolle manier los te laten.Zo ontgift je je lichaam , geest en versterk je je immuunsysteem. Je komt tot een dieper bewustzijnsniveau.

 

Wat doet White Time en waar komt het vandaan?

White Time is een pure zuivere universele liefdesenergie die gezien kan worden als een bron in het universum.Het heeft alle kleuren en alle tijdunits (verleden / heden / toekomst ) in zich.Het bevordert de mentale (geestelijke) gezondheid,verhoogt de trilling van mens ,dier,  vanuit één tijdsunit.De healing werkt 2 tot 3 weken door en in die tijd worden alle energie - lekkende plekken gesloten.Deze energie zoekt zelf de plekken op waar healing nodig is op lichamelijk , emotioneel en spiritueel niveau  en tilt deze  op een hogere frequentie.
White Time werkt niet alleen diep door in ons bewustzijn ,maar dezelfde tijd diep door in en rond onze atomen ( de bouwstenen  van onze moleculen ).Het helpt om onze natuurlijke balans weer te ervaren tot diep in ons wezen en lichaam.Door deze diepgaande kwaliteiten is White Time de perfecte energie om ons te ondersteunen in het proces  van deze tijd waar alles  heel snel vooruit gaat.Op het niveau van onze spirituele identiteit worden we herkend ,bekrachtigd,omarmd, en helpt het om het Ho
gere in ons te integreren in ons dagelijks bestaan.
 

Kan een behandeling van White Time bijeffecten hebben of kun je jezelf er slecht bij voelen?

Nee het heeft geen bijeffecten en zoals elke holistische behandeling kan het zijn dat de klachten van de cliënt eerst een beetje toenemen voordat ze verdwijnen De energie zal er altijd voor zorgen dat je jezelf beter voelt omdat deze door heel jou wezen gaat en ook uw tekorten aanvult en healt.Daardoor kan het zijn dat u zich daardoor fitter en energieker voelt / of je lichaam is wat moe van de healing omdat er veel  verwerkt is  tijdens de behandeling.De White Time energie is intelligent en past vanzelf de kracht , kleur en Frequentie aan en zal automatisch stoppen wat u als persoon op dat moment aankan .De beoefenaar kan daarin nooit iets fout doen .In geval van Karmische lessen die nog geleerd dienen te worden verstoort White Time dit proces niet. U zal dan ook een heel goede nachtrust ervaren.

Kan White Time ook andere  dingen behandelen dan lichamelijke klachten?

Ja,White Time kan ook gebruikt worden om emotionele / mentale en spirituele zaken te behandelen.Het kan gebruikt worden voor situaties waar iemand problemen heeft.Als er meer mensen bij betrokken zijn zoals bvb bij een slechte relatie ,dan zal de White Time energie naar beide mensen gaan of zelfs nog naar meer personen als die er bij betrokken zijn.De oorzaken van de situatie wordt bij alles wat er toe geleidt is behandeld.

White Time energie kan gebruikt worden om negatieve koorden tussen mensen te verbreken en voor diepere zuivering van negatieve energieën van het menselijke eneriesysteem.Het geeft genezing tot diep in de ziel,de essentie van een persoon en raakt dingen aan die andere technieken niet kunnen bereikenzoals ons denken ,onze gevoelens ,onze emoties , ons handelen ,onze spiritualiteit ,onze levens wie we werkelijk zijn in het grote geheel.

Universal White Time Healing opent de deur

De vraag is "Ben jij er klaar voor om door deze deur te gaan?"

 

Voor wie / welke klachten?

 •  Terug in balans brengen van uw energie
 •  Healing van blokkades in verleden ,heden en toekomst
 •  Helpt bij vermoeidheid en futloosheid
 •  Helpt bij blokkades en storende invloeden in uw energiesysteem
 •  Verhoging van uw trilling heeft alle kleuren van het universum
 •  Versterken van Authenticiteit ,eigen liefde en brengt ons licht naar buiten.
 • • Stress
  • Vermoeidheid
  • Lusteloosheid
  • Depressie
  • Slaap-, geheugen- en concentratieproblemen
  • Emoties zoals angst, onzekerheid, woede etc.
  • Lichamelijke klachten zoals pijn, spanning, benauwdheid etc.
  • Nervositeit
  • Het stellen van persoonlijke doelen
  • Het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en meer zelfkennis.
  Alle klachten worden daardoor in verleden, heden en toekomst tegelijk behandeld. En daarbij bevat deze energie alle kleuren en vibraties die in het hele universum aanwezig zijn en vult het tijdens de behandeling direct de ontbrekende kleur/vibratie aan.